19 Kasım 2014 Çarşamba

Blogger Başarının Sırları

Blogİyi günler arkadaşlar bugün sizlere Alexa sıralamasında üstlere çıkmayı , google aramalardında üstlere çıkmayı ve çok daha fazlasını öğrenicez ve yazının uzunluğu kısa olan önemli değil gelişmek kolay değildir hepsini okuyunuz. 

Kendi makalelerinizi ve hiçbir yerde okunmamış makaleleri okumak okuyucuya keyif verir. Başka yerde okuduğu makalenin aynısını gelip bir de sitenizde okunmaz bu yüzden yazılarınız konularınız kendinize has olmalı.Özgün olmalısınız demek alıntı yapmayacağınız anlamına gelmez çoğu blog alıntı yapar önemli olan kaynağını göstermektir.


Türkçeyi akıcı kullanmanın en büyük özelliği okuyucunun okurken keyif almasıdır. Çoğu uzun makaleler hiç okunmadan kapatılmasının en büyük sebebi çok kısa ve öz bir şekilde anlatılacak bir cümleyi sürekli uzatmaktır.

Yazdığınız makaleler güncel olmalı.Neyi ne zaman yazacağınızı bilmenin en iyi yolu bazı blogları takip etmektir hem böylece güncel konulara rahatlıkla erişip rahat paylaşıpm yapabilirsiniz en az 3-4 blog takip etmenizi öneririm.

Siz yeni başladıysanız veya gelişme dönemindeyseniz , günlük paylaşım yapmanızı öneririm nedeniyse okuyucuların sayfanızdaki yazıları fark etmesini kolaylaştırır yeni açılmış ve çok güzel blogsanız güncel olduğunuz sürece çok çabuk fark edilip beğenilebilirsiniz. 

Geldik en önemli kısma birçok madde verdim en ana maddelerdi onlar yazdığım tüm maddelere uyun diğer maddeler kendi gelecektir.Dostluk bence bloğun en önemli şeylerindendir.Benim bloğum en çok dostlukla geliştiğini düşünüyorum.


İyi günler iyi bloglamalar.
Şunu Sakın unutmayın:
BİLGİ GÜÇTÜR PAYLAŞARAK ÇOĞALIR.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.