8 Temmuz 2014 Salı

iPhone 6 safir kristal ekran ekranı: eğilmez, kırılmaz



Bu son iPhone 6 sızıntısı, biz şimdiye kadar biraz uzak ekran boyutları oldukça çekişmeli konuya bizim dikkat aktarmak ve safir kristal ekranların kez sıcak konuya bir kez daha dönmek. Şimdi, daha fazla halk MKBHD olarak bilinen vlogger Marques Brownlee, nezaket, biz 4.7-inçlik iPhone 6 için safir kristal ekran paneli olması gerekiyordu ne de yakından bir göz alıyorsanız.

Tamam, bu yüzden aslında yine biraz boyutu tartışma içine bizim ayak daldırma yok. Sadece bir kukla modeli ama fabrika hattı kapalı sözde doğru bir şey değildir Bu gösterge paneli, iki şeyi doğruluyor. Safir kristal ekran varlığı: İlk daha sonra konuşuruz şeydir.İkinci gerçekten bir 4.7-inçlik iPhone 6 olacağı teyit olmasıdır. Ve ikincisi varlığını geliyor eğer çok, sadece daha büyük iPhone 6 böyle bir safir kristal ekran olacak.

Safir kristal iki çok önemli özelliklere sahip olduğu söyleniyor.İlk o berrak olduğunu, hayır cinas amaçlanan. Apple aversely sensörü etkileyen malzemenin korkusu olmadan iPhone Kamerayı korumak için küçük miktarlarda malzeme kullanır. Ve video gösterisi yaptığı gibi, sen ancak ekranın varlığını ayırt edebilir ve kalitesine ya da rengine çok az, hemen hemen hiçbiri, çarpıtma vardır. Artı, genel iPhone 6 kalınlığı yanı sıra dokunmak ekranın yanıt için harikalar yapacaktır da, hangi kağıt ince.


Bu tür malzeme bir ikinci ve belki de daha fazla bilinen bir yararı da tokluk.IPhone 5'ler zaten son Corning Gorilla Glass versiyonu spor ama inananlar safir kristal bile ve daha geçmek olacağını tutun.Her zamanki çizik testleri parmak izi ve kir kenara hiçbir iz bırakmak ve ekranı normal insan-powered eğilmenin verim olmaz.ekranı kesinlikle çatlak ve ekran koruyucuları veya onarım açısından sahipleri dolar tasarruf bitebileceğini zor bir ekran.




Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.