31 Temmuz 2014 Perşembe

BLOGUNUZUN TRAFİĞİNİ ARTTIRMAK İÇİN 5 YÖNTEM


tüm bloglar zaten blog sahibinin beklentilerine uygun olarak sorunsuz çalıştırmak için yönetmek vardır. En yeni blogcular, hatta birkaç ay veya hafta sonra blogging durdurun. Neden? Trafik kısa sürede istedikleri gibi kendi blog gelmiyor çünkü bu. Ama bu bile uzun bir süre için kendi bloglarında çalışıyoruz deneyimli blogcular için, normaldir.

Kesinlikle andapun zaten bunu biliyorum, o beklenen ders mebutuhkan SEO teknikleri ve yüksek taktikleri uygun blog yönetmek için. Ama acemi blogcular için çalışıyoruz ve ondan içinde ne ile kaliteli blog almak için adım adım SEO öğrendim gerekir. Aldığımızda, burada Trafik kompakt Get ve kolayca blogunuza boğamayacaktır Yeni Blog 5 Yolları bulunuyor:

1.. Facebook ve Twitter kullanan diğer kişilerle Arkadaş olun.
Facebook grubu grupları ile bağlanmayı deneyin. Ayrıca blogunuza Facebook trafik getirmek için kaçırmayın böylece orada kendinizi tanıtmak için çalışmalısınız. Bunu zor ilk başta ama Facebook takipçileri kez olsun bulabilir, çok kolay hale geldi.
Twitter, sadece niş içinde üst blogcular izleyin. Bu sizin takipçileri artırmak için en basit ve etkili yoludur çünkü Ayrıca onların takipçileri izleyin. Bundan sonra, yeni yazı tweet ve retweet takipçileri sorabilirsiniz.

2.. Blogunuz için Video Pazarlama yapın.
Sonra YouTube, Metacafe, ve diğer ağ video topluma sunmak, oyunun başında blogunuza bir bağlantı ile en az 2 video olun. Bu okuyucular için değil sadece uzatmak, aynı zamanda video izleyiciler için yardımcı olacaktır.

3.. Makalelerin Detayını yazmak için zaman harcayın.
Çekmeden kaliteli trafik alabilirsiniz sanmayın. Blogunuza başarılı olması için diğer insanlara özgü bir site olarak blogunuza sunmak gerekiyor. Bu içerik oluşturmak için zaman alır, ve sadece 600 kelime sonrası ortalama yapmak için tam zaman harcamak zorunda değilsiniz iken, onlara geleni yapmak zorunda.

4. İçerik yazabilmek için zaman harcayın.
Blogging tüm zaman harcamak yapamıyorsanız, en azından bir veya iki kez bir hafta detaylı bir post yapmayı deneyin. Bu şekilde, başkalarının dikkatini çekmek ve blogunuzu ziyaret okuyucuları için blogging uzmanlık gösterebilir.
Bu blogosferin hayatta kalmak için düzenli olarak ayrıntılı bir makale yapmak için gerçekten önemli, potansiyel kısayolları yokluğunda sanki. Bu diğer siteler veya arama motorlarından size kaliteli trafik getirebilir.

5.. Sırasında zaman SEO ile Çalışmak için zekanıza odaklanın.
Birçok blogcular sadece SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) unutun söylüyor. Birçok dipadati blog ziyaretçiler başladığınızda, bazen onlar blog üst SEO gördü ve sonunda onun blog içeriği anahtar kelimeler son içeriği ucundan başladı yönetmek olduğunu varsayalım. Aptalca görünüyor bu gerçeği tanır! SEO blogunuz için kalıcı bir kelime değildir ve her zaman odaklı olması gerektiğini unutmayın ve kullanmak için anahtar kelimeleri dikkatli olun. Ayrıca blogunuza trafik getirmek için arama motorları için içerik özen ne kadar kelime yoğunluğu bilmeli.

Eğer yeni başlıyorsanız eğer, en yapabileceğiniz bir makale yazmak ve sonra blogunuza mesajların içine bu anahtar kelimeler eklemek için önce doğru anahtar kelimeleri analiz etmektir. Google AdWords ve bu Wordpress veya Joomla gibi SEO dostu blog platformları gibi ücretsiz anahtar kelime araçları vardır. Arama motorları (arama motoru) bir spam olarak etiketlemek olmayacak sadece çok fazla anahtar kelime koymayın.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.