31 Temmuz 2014 Perşembe

10 BLOGGER İPUCU


Stratejiler Bağlantı Bina başarılı bir blog bina önemli bir bileşenidir. Linkler Blogunuza yüksek Technorati ve Google PageRank hakkında daha fazla yetki vermek. Blogunuza daha yüksek reklam fiyatları şarj sağlayan, reklamverenler için daha cazip sıralanmış yapabilirsiniz. Buna ek olarak, blogunuza hızla büyüyen büyüyecek ve gelen bağlantıların sayısı blogunuza daha fazla trafik eşittir Google SERP, tepesinde tabii ki de hızla artırmak için blogunuza pozisyon, aynı zamanda Google PageRank ek olarak artar, önemli ölçüde artmıştır büyümeye devam edecek sen. Daha fazla trafik, daha sonra zaten daha fazla reklam gösterimi geliyor. Sonunda daha reklamverenler başaracaktır gelip muazzam potansiyel sizin için daha fazla para olacak. Bu amaçla, aşağıdaki 10 ipucu blogunuza yönetimden gelir temel kaynağı olacaktır Link Building Stratejileri:

1. Büyük İçerikler Yaz
Insanlar kendi blog veya web sitesinden blogunuza açan bir link koymak istiyorum almak için en kolay yolu, büyük içerik yayınlayacak. Eğer, ilginç yararlı ve faydalı bir yazı yazarsanız tabii ki, onlar da bunu istiyorum ve onlar da zaman blog yazısı aynı konuyu görüşecek ve bağlantı blogunuza götürecek yazının sonundaki kaynak link koymak. İşte blogunuza işaret eden bağlantıların bir sürü olacaktır demektir.

2. Dizinleri Bloga Gönder
Eğer BlogHer olarak blogunuza bir bağlantı ekleyebilirsiniz birkaç blog dizinleri vardır. Hatta bazıları sadece kayıt yoluyla blogunuza gelen bağlantıların sayısını artırmak için çeşitli yollar sağlamak vb BlogCatalog gibi sosyal yönlerini içerir.

3. Döviz Linkler
Eğer blogunuza yayınlanan ilginç içeriği bir dizi var bir kere, aynı yetki bloglar ile diğer blogcular yaklaşım yapmak veya (kendi bloglarında rütbe, Technorati, Alexa ve Google PageRank ile gösterildiği gibi) blogunuza daha iyi olabilir ve bu link değişimi istiyorum davet ediyoruz. Her iki bloglar aynı konuya ilişkin ve onun blog bir yorum bırakarak diğer blogcular ile ilişkileri geliştirmek zaman en başarılı olur.

4. Ziyaretçi Defteri yap
Ziyaretçi Defteri veya Ziyaretçi Defterini yazarak Tebeşirlenme blogunuza yeni trafik ve blogunuzu tanıtmak, aynı zamanda blogunuza gelen bağlantıların sayısını artırmak için değil sadece harika bir yoldur. Eğer kendi blogunda Technorati, Google PageRank ve Alexa Rank üzerinde görebileceğiniz gibi, sen sahip blog daha yüksek yetkiye sahip bir blog ziyaretçi defterine yazabilirsiniz Bu çok yararlıdır.

5. Blogunuzu için Yarışma düzenleyin SEO arttırır
SEO yarışması blogunuza trafik ve gelen bağlantıların sayısını artırmak için mükemmel bir yoldur. Öncelikle, gelen linkler eklemek için blog yarışması tanıtım siteleri çeşitli blogunuza yarışma teşvik edebilir. Buna ek olarak, aynı zamanda şu anda kendi blogunda yayınlanmıştır SEO yarışması belirttiğiniz çapa metin ile veya blogunuzun anahtar kelime ile bir bağlantı eklemek için bu katılımcılara anlatarak yarışmanın kurallarını oluşturabilir.

6. Diğer Siteleri için Makaleler Yazma
Böyle Lütfen bunları okurken hatırlıyorum ve Associated Content olarak kimseden makale gönderimleri kabul edecek pek çok site vardır. Buna ek olarak, aynı zamanda serbest gönderimler ve blogunuzun konusuyla ilgili kabul çevrimiçi dergi ve yayınlar için yazma Opportuntities takip edebilirsiniz. Biyografik veriler eşliğinde blogunuza işaret makale, bir bağlantı eklemek için emin olun.

7. Başka bloglar oluşturun ve yönlendirme yapın
Ek bloglar, web siteleri, Squidoo, Hubpages ve daha oluşturun ve katlanarak ana blog bağlantısını artırmak için destek blogunuzun tüm birbirine.

8. Diğer Bloglara Yorumlar Yazın
Diğer bloglara yorum bırakmak, her zaman açıklama formun URL alanına blogunuza URL eklemeyi unutmayın. Her attılar comment ile giden bir bağlantı için bir şans her zaman vardır, böylece, her zaman URL eklemek için iyi bir alışkanlıktır.

9.  Forumlarda imzanızı ve URL'lerini  blog dahil paylaşın
Blogunuza konuyla ilgili ve her zaman aktif olarak katıldı çevrimiçi forumlar katılın. Bu doğrudan bir bağlantı olarak forumda bir mesaj göndermek her zaman görünür, böylece blogunuza URL forum imza dahil emin olun.

10. Sosyal Ağ Sitelerine katılın
Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağ siteleri size profil blogunuza URL girebileceğiniz bir alan sağlar. Ayrıca blogunuza teşvik etmek ve ek trafik için sosyal ağ hesabı kullanın.
Share:

4 yorum:

  1. Sosyal ağ verimli bir şekilde kullanıldığı sürece hitap ettiğimiz kitleye rahatlıkla ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Yazılarımızı başka dillerde yazdığımız süre içerisinde de yurtdışından güzel kitlelere ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Sosyal ağ. Sosyal ağ :)

    YanıtlaSil
  2. Savaş kaçmaya kendileri ve ailelerinin hayatlarını korumak ve toplumun ritmi ile yaşamak zorundadır, bazen insanlar rahat koku hissettiriyor. hayatın sertlik güçlü olması, başarılı olacaktır.

    YanıtlaSil


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.