18 Haziran 2014 Çarşamba

Yüksek hızlı maglev oyuncak 2015 yılında geliyor


Takara Tomy bu yılki Tokyo Oyuncak Fuarı'nda konuştu maglev teknolojisi, önümüzdeki yıl playsets yolunda yapmak bize söz verdi. Bu bir şirket iddiaları (en azından onun ölçeğine göre) 600 KPH kadar ulaşabilir ki, bir tren, yandan iki çok farklı oyuncaklar vardı. Bizim eğitimsiz gözleri, biz bütün söyleyebileceğim lanet oldukça hızlı görünüyordu.Tren mıknatıslar bezenmiş kendisi plastik parça, kapalı onu olarak kaldırır kendi mıknatıs içermektedir. Sürtünme: Elde edilen hava yastığı bütün fizik en büyük buzzkills biri azaltır.Manyetik alan hem de bir yukarı ve ileriye doğru itme üreten bu yana, elle pistinde arabanızı savurmak Hot Wheels-tarzı hızlandırıcıları bir dizi için gerek yoktur.


Diğer oyun seti gerçekten teknolojinin potansiyelini gösterdi serbest sürüş araba prototipi oldu. Ama bu işe metal oldukça büyük bir levha gerekli ve biraz daha ..., diyelim çıplak kemikleri oldu. Hafif alüminyum yarışında yukarıda araba tutmak için yeterli - genellikle bir arabanın tekerlekleri bulmak istiyorum Nerede, yüksek hızda dönerler ve (sizin Fleming'in sağ kural hazır olsun) sürekli bir manyetik alan sunan dört elektromıknatısları var, izlemek. 

Sen Tomy adlı tasarım sonunda varmak umuduyla nereye yukarıdaki resmin arka planda görebilirsiniz.Tren, 2015 yılında arazi ayarlanmış bazı paketli parça ile yaklaşık 10.000 yen (98 $) fiyatı ise, henüz araç için fiyatı orada tahmin edilmektedir. Bu oyuncak yapımcısı bir yarış araba yapabilirim eğer, elbette Mattel nihayet hepimiz (tür) olduğunu vaat ettiği hoverboard sunmak mümkün olacak.



Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.