14 Haziran 2014 Cumartesi

Yeni amiral gemisi serisinin Samsung Tab S 8.4 ve 10.5 usher



Samsung şeyler tekmelemek için yeni amiral gemisi tablet sanatçısını, Galaxy Tab S. için kırmızı halı haddelenmiş, 8.4-inç ve 10.5-inç Galaxy Tab S tablet Samsung ne diyor kullanılabilir hale, ön-sipariş yarın için yukarı gidecek"Bugüne kadar en ince ve en hafif tablet".
Galaxy Tab S WQXGA 2560 x 1600 16:09 Super AMOLED ekrana sahip ve onunla üreticisi göre, Adobe RGB renk kapsamı 90-yüzde aşan gelir. Bu tam düz renk ifade yapar, ve karışımı içine parlak beyazlar ve koyu koyu renkler savurma, 100.000:1 kontrast oranı ile eşlik ediyor.
Herhangi bir anda izlendi ediliyor ne dayalı gerektiği gibi keskinlik düzeyleri, gama ve renk doygunluğunu ayarlamak olacak bir Adaptive Display gibi, ekrana gelince Samsung all-out gitti. AMOLED Sinema ve AMOLED Foto, kendini açıklayıcı her ikisi de: ekran üzerinde manuel kontrole tercih edenler için, ayarlama için önceden ayarlanmış iki mod gerektiğinde de var.


Her iki model de her profil kalınlığı 6.6mm de ölçme 8.4 ve 10.5 ile, son derece ince yapılı olarak nitelendirdi ediliyor. İki model daha küçük 294 gram ağırlığında ve 465 gram daha büyük. Pil ömrü için endişe de Ultra-Güç Tasarrufu Modu eklenmesi ile dikkate alınır.

Farklı Perks tablet ile attı: cift parmak izi tarayıcı ile çalışan bir Multi-User Modu özelliği ve Çocuk Modu çocuklar kullanırken için var. WatchON, Süt Müzik ve ücretsiz GoGo uçakta WiFi erişimi, Bloomberg BusinessWeek, Wall Street Journal ve Washington Post yarısı bir yıl, üç ay, her bir yıl, bir yıl gibi Galaxy Hediye ile de zengindir Premium içerik, New York Times, Sirius XM Radio ve Sesli.

Her iki tablet Wi-Fi sadece versiyonları Galaxy Tab 8.4 S 399,99 $ fiyatlı olması ve Galaxy Tab 10.5 S 499,99 $ fiyatlı olması ile, ön-sipariş yarın için yukarı gidin. Taşıyıcı modelleri gelecek iken onlar, daha sonra Temmuz ayında satışa olacak "bu yıl."


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.