15 Haziran 2014 Pazar

Steam Sistemi yapıyor


Şimdiye kadar gösterilen her Buhar Makinesi küçük bir masaüstü PC'ye ulaşmıştır. Ama ne yolda olduğu oyun deneyimi almak isterseniz? Peki, sizin dilek alabilirsiniz - Steamboy, Valve'nin platformunda bir el üstlenmek buluşuyor. Dışarıdan, hemen hemen ne beklediğiniz bulunuyor; Bu arasında oluklu bir 5-inç ekrana sahip (imza touchpads dahil) bir Buhar Kontrol prototip gibi görünüyor. Onun yaratıcısı (Steamboy Machine) şu anda pek çok diğer ayrıntıları vererek değil, ancak cihazın dört çekirdekli işlemci (muhtemelen bir Intel Atom ya da AMD A4 ya) RAM ve 4GB "gibi güçlü olmayacağını Escapist söyler "Diğer Buhar Makinaları gibi. Bu ancak, büyüklüğü göz önüne alındığında şaşırtıcı değil ve bu başlıkların "çoğunluk" oynamalıdır. Dahili depolama 3G mobil veri ve 32GB sözler de vardır.

Bu cihaz, muhtemelen düşük-yoğunluklu oyunlar ile sınırlı olacak olsa bile, umut verici sesler. Ancak, bu da bu mini Buhar Makinesi ile 2015 sürümü pencere yapar varsayarak bulunuyor. Şu anda, Steamboy kaygan teaser video ve özellikleri bir dizi biraz daha fazlası var - bu gerçek bir ürün olacak kanıtlamak için hiçbir prototip var. Biz daha fazla bilgi için takım dışarı ulaştınız, ancak bunu Steamboy gemi olacağı açıktır kadar bu 3DS ya da PS Vita satın iptal etmek istemeyebilirsiniz.


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.