16 Haziran 2014 Pazartesi

Starbucks kablosuz iPhone şarj Makinesi


Starbucks ve Duracell sizin telefonunuz ile çalışacaktır, Starbucks mağazalarında ülke çapında kablosuz şarj inisiyatif yayıyoruz şimdi? Bize bir sürü Powermat Starbucks kullanıyor olacak gibi bir temas pad üzerinden bir ücret kabul edebilir telefonları yok. Özellikle kablosuz şarj herhangi bir yöntem olmadı iPhone'lar ile olanlardır. O da, değişti, ve biz yakın gelecekte Starbucks kablosuz iPhone şarj nasıl anlatacağım.

Starbucks hayranları için, bu bir nimet olduğunu. İçinde pop, bir kahve kapmak ve başka bir şey yaparken telefonunuzu ya da tabletinizi şarj edin. Sizin gibi, ya da cihazlar arasında alternatif eğer bir dizüstü getirmek. Powermat bir endüktif şarj yöntemi kullanır, böylece cihazınız gerçek şarj mat ya da kişiyi çok yakın gerekiyor. (Uzun ve biraz sıkıcı çünkü) Biz burada kablosuz şarj standartların karmaşık, bulandırdı sulara girmeyeceğim, ama ou şarj ederken koymak kalmak gerekir.

Powermat Duracell tarafından yapılan ve bazı özel ekipman gerekiyor. Sen Tamam görünüyor ki, telefonunuz için davayı kapmak, ya da harici şarj plug-küçük kullanabilirsiniz. Bu, biz kablosuz etmedi dedi, beklemek? Neden takıp bahsediyoruz?!

IPhone durumda, o 30-pin veya Yıldırım portuna kayma için bir şey gerekir. IPhone 5S için durum yine Yıldırım noktasını işgal, ama olacak - sadece iPhone 5S. Eğer durumlarda bir hayranı değilseniz - ya da zaten sizin gibi bir tane var - Biz (gerçekten, tercih) küçük dairesel şarj halka öneririz. Eğer şarj pad üzerinden telefonunuzu ayarı onaylar olguların birini kullanıyorsanız çalışır, ancak dava sadece iPhone 5S için olacaktır.



Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu halka masada şarj mat merkezine çok yakın olması gerekir, bu yüzden koymak kalmak zorunda kalacağım. (Hayır, aslında ... yanmıyorsa) tablodan yayılan keyifli şarj parlaklık emerek, halka daha sonra pil için o suyu beslenir. Bir duvara gergin değiliz haricinde, takarak gibi.
Yeni bir tablo açılır, ya da tuvalet vurmak gerekiyorsa, sadece kablolar ve kordonlar endişesi olmadan onu almak ve gidebilirsiniz. Hayır kadar ambalaj, kabloyu dışarı çektim çünkü portları şarj hayır bozma. Sen şarj mat merkezi üzerinde halka hizalamak zorunda kalacak, ama bir titiz bilim değil.
Bu da, gelen iPhone 6 ile ilgilenen olanlar yararlanabilir. Birkaç gün önce ele aldım bir sızdırılmış fotoğraf serisi Apple logosu bir kesik olacak anlaşılacağı, ve kablosuz şarj için kullanılan olabilir. Bu durumda, Starbucks bir plug-in halka ya da davayı ihtiyaç olmayabilir, ama bu kapalı bir yol var. Ay hemen birini, ve henüz yeni bir iPhone yükseltme yapamazsınız eğer uzun istiyorum.


Muhtemelen "ah, bu halkalardan birini görmedim, ve Google Arama nerede bir tane bana görünmüyor" düşünüyoruz. İyi bir nokta. Ben kongre merkezinde bir Starbucks bu yılın başlarında CES gördüm diyebilirim, ve yüzük sadece tüm kullanmak için masanın üzerine oturmuş. Biz Starbucks bu geniş ölçekte yapacağız diyemeyiz, ama Duracell yüzük yakında perakende satış yerleri vuracağını söyler. 
Biz onları almak mümkün olurdu nerede şirket pay vermedi, ya da ne kadar maliyet olur. Apple kendi online mağaza POWERMAT taşır, bu nedenle gelecekte de orada bir yüzük almak olabilir mümkündür. Yaklaşık 120 $ için bir Powermat perakendeciler ile durum - yüzük umarım hiçbir yerde yakın mal olacak.



Share:

1 yorum:

  1. Günümüzde kablosuz şarj makinelerinin yeri ayrıdır. Buypasa.com 'da sanal dükkan açmak ve alışveriş yapamak için fazla zaman kaybetmeyin derim..

    YanıtlaSil


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.