23 Haziran 2014 Pazartesi

Google Android arama içine müzik çalma kısayolları ekliyor



Google müzisyenler içeren aramalar için Spotify ve YouTube gibi popüler oyuncular bağlantılar ekleyerek, arama içine akarsu müzik pişmiş oldu. Yeni işlevsellik uyumlu uygulamalar şu anda telefonda yüklü olan ne olursa olsun içine bağlı ABD'de Android cihazlar mobil aramalar için eklenen bir bağlantı görüyor.

Lady Gaga'nın Örneğin yeni parça "U Want What Do", yanı sıra Vikipedi çekti şarkıcı ve bilgilerin kısa bir biyografisi için arama Yani, siz de Spotify, IHeartRadio, ve diğer hizmetler için bazı bağlantılar bulabilirsiniz.

Şu anda, yeni arama işlevselliği Rdio, IHeartRadio, Spotify, TuneIn'de, YouTube ve Google'ın kendi Google Play ile çalışır, ve şu an için sadece ABD'de bu sonuçları arasında in-bağlantıları göreceksiniz.

Ancak, Google, dünya çapında genişleyen üzerinde çalışıyor, ve yere özgü olanlar da dahil olmak üzere diğer hizmetler için destek ekleyerek söylüyor; Deezer isim-çek alır. Açıkçası bazı hizmetler için alakalı bir aboneliğiniz olması gerekir, ancak kesinlikle YouTube, en azından dinlemek için ücretsiz seçenekler olmalıdır.

Bu iyi Google bildirildi abonelik tabanlı YouTube müzik aktarım servisi hazırlamakla birlikte, ancak, daha sonra yıl içinde değişebilir. Önümüzdeki haftadan itibaren arama şirkette dahili test içine gidin dedi, bu ad-free oynatma ve Android akıllı telefonlar gibi mobil cihazlarda çevrimdışı önbelleğe alma göreceksiniz.

Kaynak: Google
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder


Yorum Kuralları

1) Lütfen aynı yorumu 2-3 kez göndermeyin.

2) Küfür veya argo, spam içeren ve konuyla alakası olmayan yorum yapmayın.

3) Yorumlarınızı düzgün bir türkçeyle yazınız

4) Youtube ve hizliresim.com haricinde yorum içi link veren yorumlar barındırılamaz, silinir.

5) Gmail hesabınız yoksa Anonimi seçerek yorum yazabilirsiniz

6) Yazdığınız yoruma cevap yazıldığında haberdar olmak için yorum formunun sağ alt köşesinde bulunan E-posta yoluyla abone ol linkine tıklayabilirsiniz.

7/24 Burdayım çekinmeyin yorum yazın.